Ekonomi

Qeveria ndan mbi 7 milionë euro për “Paga dhe Shtesa”

Qeveria e Republikës së Kosovës njofton se ka zhvilluar mbledhje elektronike në të cilën ka ndarë 7,054,092.00 euro për mbulimin e mungesës së mjeteve në kategorinë e shpenzimeve “Paga dhe…

Magazina

Sport

Vrapoi 260 km nga Prishtina për 111-vjetorin e Pavarësisë, Erzen Zyberaj merr medalje nga Bashkia e Tiranës

Shqiptari nga Kosova, Erzen Zyberaj i cili ndërmori aventurën e tij me rastin e 111-vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë duke përshkuar 260 kilometra nga Prishtina për në Tiranë, mbërriti sot…

Teknologji

Instagrami i mundëson përdoruesve shkarkimin e përmbajtjes së Reel

Instagram po hap mundësinë për përdoruesit që të shkarkojnë siç duhet përmbajtjen Reel, për të lejuar njerëzit jashtë SHBA-së ta bëjnë këtë. Përdoruesit, të cilët deri më tani donin të…

Gjykata e Kalifornisë konfirmon padinë ndaj Google për diskriminim të Gjuhës Shqipe – gjiganti teknologjik kërkon shtyrjen e afatit deri më 18 dhjetor

Gjykata e Lartë e Kalifornisë ka konfirmuar padinë ndaj Google për diskriminim të Gjuhës Shqipe. Kështu është bërë e ditur në një njoftim për media nga Neshad Asllani dhe Haki…

Shëndetësi

Barnatoret kujdestare sot në Prishtinë

Gjatë datës 12.11.2023 këto do jenë barnatoret kujdestare në Qytetin e Prishtinës. Këtë e kanë bërë të ditur faqja zyrtare e Prishtinës në Facebook.