Telekomi i Kosovës në prag të falimentimit – qeveria hesht

Ende nuk dihet se si Qeveria e re e Kosovës do t’i qaset problemeve financiare dhe…

50% më pak blerje online në Kosovë nga Kina

50 për qind më pak blerje online ka që nga paraqitja e koronavirusit në Kinë. Zëdhënësi…

Haradinaj: Taksa nuk duhet të hiqet, qytetarët nuk e kanë votuar Kurtin e Osmanin që ta kthejnë Serbinë në Kosovë

Kryetari i AAK-së dhe ish-kryeministri, Ramush Haradinaj, ka folur edhe për çështjen e taksës me Serbinë,…

Buxheti për ketë vit gati në mars

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka thënë se në muajin mars do të jetë i gatshëm…

KEDS ndërton linjën nëntokësore të rrymës në Dragash

Zgjerimi i projekteve të investimeve nga KEDS sipas Planit të Zhvillimit të Rrjetit të Shpërndarjes, ka…

ATK-ja u shqipton gjoba 41 bizneseve

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka shqiptuar gjoba në vlerë 48.375 euro për bizneset transportuese në…

“Frutex” nis eksportin e pijeve edhe në New York

Kompania “Frutex” nga Suhareka e cila merret me prodhimin e pijeve nga frutat “Relax” dhe pijes…

Top më të paguarit në Telekom: Një zyrtar ligjor mori pagë mujore 12.300 euro

12 mijë euro, ishte paga për shtatorin e kaluar që avokati Gazmend Nushi ka marrë nga…

Qeveria planifikon që ta rrisë numrin e inspektorëve nga 35 në 400

Çdo vit dhjetëra punëtorë humbasin jetën në vendin e punës, sidomos në sektorin e ndërtimit. Megjithëkëtë,…