Shkelje në SHSKUK: Personeli nuk bën kontrolle sistematike shëndetësore

Në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), me vite, nuk janë bërë kontrolle sistematike të stafit,…

U mbajt takimi i katërt i Komisionit Ekzekutiv për Shëndetësi

Nën kryesimin e Kryeministrit Albin Kurti, është mbajtur mbrëmë takimi i katërt i Komisionit Ekzekutiv për…

Gjashtë muaj nga fillimi i punës, Spitali i Pediatrisë, pa staf të mjaftueshëm mjekësor

Spitali i Pediatrisë, i cili nisi punën në fund të muajit mars, ende nuk ka numër…

40 pacientë po trajtohen nga COVID-19 në spitale

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka bërë të ditur të enjten se 40 pacientë…

Kush është Pranvera Zejnullahu-Raci, ud. drejtoresha e re e SHSKUK-së

Pranvera Zejnullahu-Raci është emëruar sot ud. drejtoreshë në SHSKUK Shërbimi Spitalor Klinik Universitar është bërë sot…

Mbi 60 pacientë me COVID-19 janë duke marr trajtim në spitale

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, ka publikuar raportin e datës 18 korrik 2022. Sipas…

Helmimi i qytetarëve në Han të Elezit e Kaçanik, Ministria e Shëndetësisë furnizon me barna QKMF-të

Ministria e Shëndetësisë, ka njoftuar se bashkë me Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, e…

Ministria e Shëndetësisë ka një njoftim të rëndësishëm për gratë shtatzëna

Ministria e Shëndetësisë njofton se vaksinat që i përdor Kosova kundër COVID-19 janë të sigurta dhe…

Klinika Infektive më në fund pa asnjë pacient me COVID-19

Për herë të parë që nga fillimi i pandemisë, klinika ku njerëzit e infektuar me koronavirus…

7 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitale

Shtatë pacientë me COVID-19 janë të shtrirë në klinikat e QKUK-së dhe spitalet në Kosovë, ka…