Guvernatori i BQK-së takohet me udhëheqësit e Bankës Botërore

Guvernatori Ismaili, Zëvendësguvernatori Fusha dhe ekipi i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës (BQK) u takuan…

Oda Amerikane: Bllokimi i kosovarëve nga Serbia pengon stabilitetin rajonal dhe integrimin evropian

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka shprehur shqetësimin e thellë lidhur me veprimet e fundit të…

Ministri Murati udhëton për në SHBA, merr pjesë në takimet pranverore të Bankës Botërore dhe FMN-së

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve do të marrë pjesë në takimet pranverore të Bankës Botërore…

Çmimet e naftës bien pas sulmit të Iranit

Çmimet e naftës kanë rënë pas sulmit hakmarrës të Iranit ndaj Izraelit. Në bursën e Londrës…

Delegacioni i lartë i BQK-së merr pjesë në takimet pranverore të FMN-së e Bankës Botërore në Washington

Delegacioni i lartë i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës merr pjesë në takimet pranverore të…

Kush përfiton nga ulja e çmimit të rrymës?

Më 02.04.2024 Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) ka vendosur për ulje të tarifave të energjisë…

Zbritja e rrymës për 8% nga ZRRE konsiderohet simbolike

Ulja e çmimit të energjisë elektrike nga Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRrE) për 8 për…

Më 18 prill mbahet ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2024

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ka bërë të ditur se më 18 prill 2024 do të…

Zgjatet deri më 29 prill afati i aplikimit për subvencione

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural ka marrë vendim për zgjatjen e afatit për aplikim…

ZRRE obligon shërbimet e shpërndarjes t’i kompensojnë qytetarët që paguan për rrymën në veri

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), në mbledhjen e mbajtur të premten ka ndërmarr…