1 prilli, sot shënohet Dita e Rrenave

Sot pothuajse në të gjithë botën shënohet Dita e Rrenave. Dita e Rrenave është një zakon…

Pse 1 Prilli është “Dita e Gënjeshtrave” dhe ç’duhet të dini për të

Nuk e dimë nëse ju kanë gënjyer apo keni gënjyer sot, por e dini si lindi…