“Dyshet”, policia konfiskon para falëse në Lipjan e Vushtrri

Policia e Kosovës është duke vazhduar me konfiskimin e parave false, të cilat janë duke qarkulluar…

Vala e parave të falsifikuara, për shkak të 2 eurove false bizneset po i refuzojnë edhe ato origjinale – BQK rekomandon shmangien e parave ‘kesh’

Qytetarë të shumtë po raportojnë se për shkak të monedhës 2 euro e cila kohët e…

Gjashtë të arrestuar për falsifikim të parave në Kosovë

Autoritetet në Kosovë kanë arrestuar gjashtë persona të cilët dyshohen për prodhim dhe futje në treg…

Problemi i 2 eurove fals: Këto janë 10 mënyrat se si mund t’i dalloni nga origjinalet

Monedha 2 euroshe në Kosovë është bërë problematike. Tash e disa ditë, pothuajse kjo monedhë joformalisht…

Reuters: Kosova pushtohet nga monedhat 2 euroshe false, por me to mund të paguash

Gjiganti mediatik ”Reuters”, ka shkruar për monedhat false 2 euroshe të cilat po qarkullojnë nëpër Kosovë.…