Ajri jo i shëndetshëm sot, IKSHPK del me disa rekomandime

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës u ka bërë thirrje personave të ndjeshëm që të…

Ajër i ndotur në Prishtinë, IKSHPK-ja apelon për kujdes

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë ka apeluar për kujdes te qytetarët e ndjeshëm, për…

Mes nevojës për ngrohje dhe ajër të pastër

Në oborrin që ka nisur të baltoset nga moti i lagësht, Naser Abazi ka rregulluar një…