Prokuroria e Shkupit me aktakuzë ndaj Zhan Mitrevit

Prokuroria Publike e Shkupit të martën ka ngritur aktakuzë kundër kardiokirurgut të njohur maqedonas, Zhan Mitrev,…

Ngritet aktakuzë ndaj ministres Rozeta Hajdari

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka ngritur aktakuzë ndaj ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari.…

Gjykata e Apelit konfirmon aktakuzën për korrupsion ndaj ish-ministres së Integrimecve Evropiane

Gjykata e Apelit e ka konfirmuar aktakuzën ndaj ish-ministres së Integrimeve Evropiane, Dhurata Hoxha dhe tre të akuzuarve…

Prokuroria Speciale ngre aktakuzë ndaj 20 personave

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj 20 personave për…