Mustafa, PDK: Projekt-buxheti i vitit 2023, buxhet i varfërisë dhe jozhvillimor

Koordinatori i Departamentit për Financa në Kabinetin për Qeverisje të Mirë, Arben Mustafa, ka kritikuar qeverinë…

PDK: Këto janë pesë propozimet e PDK-së për dalje nga kriza ekonomike

Koordinatori i Departamentit për Financa në Kabinetin për Qeverisje të Mirë, Arben Mustafa në një konferencë…

PDK: Sot, Qeveria Kurti mbylli shkollat për fëmijët, futi Kosovën në terr dhe po thellon krizën ekonomike

Partia Demokratike e Kosovës (PDK), përmes një konference për media ka reaguar ashpër ndaj vendimit të…

PDK: Subvencionimi i përkohshëm i punësimit, eksperiment i panevojshëm i Qeverisë

Koordinatori i Departamentit për Financa në Kabinetin për Qeverisje të Mirë të Partisë Demokratike të Kosovës,…

PDK: Qeveria Kurti po ndihmon në thellimin e varfërisë, të hiqet TVSH-ja, akciza dhe të rriten pagat

Anëtari i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës, Blerand Stavileci dhe Koordinatori i Departamentit për Financa…