Sunny Hill Festival

Migrimi pas liberalizimit të vizave: Çka tregojnë statistikat?

Nga 1 janari, kosovarët gëzojnë të drejtën e udhëtimit pa viza nëpër vendet e zonës Schengen,…

Krasniqi në Gjakovë: Edhe fëmijët e martirëve të Kosovës po emigrojnë për shkak të keqqeverisjes dhe humbjes së shpresës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka vizituar sot Gjakovën, respektivisht familjen Prendi, të…