Sunny Hill Festival

Zbritja e rrymës për 8% nga ZRRE konsiderohet simbolike

Ulja e çmimit të energjisë elektrike nga Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRrE) për 8 për…

Qytetarët e veriut ende po faturohen paushall për rrymën nga 21 euro, në disa komuna s’është kryer asnjë pagesë

aturimi i rrymës ende s’ka filluar anipse më 9 dhjetor të 2023-tes, KEDS pati nënshkruar kontratë…

KEK-u e rrit çmimin e rrymës për KEDS-in, KESCO-n dhe KOSTT-in

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) e ka rritur çmimin e energjisë që e shet për KESCO-n,…

Hapet bursa e përbashkët e energjisë mes Kosovës e Shqipërisë

Kryeministri Albin Kurti dhe ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, morën pjesë sot në ceremoninë e funksionalizimit…

Kurti gjatë takimeve në Paris flet për mundësitë e bashkëpunimit në fushën e energjisë

Qëndrimin në Paris, Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, dje e vijoi me takimin me…

Kurti: Energjia elektrike është interes kombëtar

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka treguar për investimet e bëra për sigurimin e energjisë elektrike…

Më i madh konsumi i rrymës në qershor 2023 se një vit më parë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Statistikat e Energjisë” për muajin qershor 2023 me…

Kosova dhe Serbia arrijnë marrëveshjen për energjinë

Kosova dhe Serbia kanë miratuar sot një udhërrëfyes për zbatimin e Marrëveshjeve të Energjisë në kuadër…

BE-ja pret që Kosova dhe Serbia ta finalizojnë temën e energjisë javën e ardhshme

Bashkimi Evropian pret që javën e ardhshme delegacionet e Kosovës dhe Serbisë të finalizojnë temën e…

Themelohet Komisioni Hetimor për Energjinë për periudhën 2006-2022

Është themeluar Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për…