Sunny Hill Festival

Fama e Luiz Ejllit tejkalon kufijtë e Shqipërisë, nuk do ta besoni se çfarë i ka ndodhur

Festivali i madh evropian i muzikës, Eurovision, si çdo muaj ka publikuar në YouTube listën me…

Albina dhe Familja Kelmendi do ta përfaqësojnë Shqipërinë në Eurovision

Edicioni i 61-të i Festivalit të Këngës në RTSH, ka përfunduar me fitues Albina dhe Familja…