13 festa zyrtare – këto janë ditët e pushimit për nxënësit dhe mësimdhënësit

Si edhe vitin e kaluar shumë festa do të bien në ditë mësimi dhe në vitin…

Të hënën mblidhet Kryesia e Kuvendit, pritet ndryshimi i Ligjit për Festat Zyrtare

Kryesia e Kuvendit të Kosovës do të mbajë të hënën mbledhjen e radhës nga ora 11:00,…