Sunny Hill Festival

12 ushqime me proteina e fibra

Proteinat dhe fibrat janë komponime të rëndësishme për shëndetin, dietologët çdo ditë e më shumë rekomandojnë…

Si të shtoni më tepër fibra në regjimin tuaj ushqimor

Njerëzit që konsumojnë kryesisht mish, sallam, djathë, bukë të bardhë dhe vezë në vend të perimeve…

Doza ditore e fibrës që ju duhet kundër sëmundjeve të zemrës

Fibra është jashtëzakonisht e rëndësishme për shëndetin. Ushqimet e pasura me fibër ofrojnë mbrojtje kundër sëmundjeve…

Dy llojet e fibrave që duhet të shtoni në dietën tuaj

Bota e fibrave dietike është zgjeruar në mënyrë dramatike. Që atëherë, ekspertët kanë mësuar shumë rreth…