Sunny Hill Festival

PDK: Ministrat Gërvalla dhe Damka keqpërdorën rreth 1.1 milion euro

Deputetja Ariana Musliu-Shoshi dhe avokati Faton Fetahu, përmes një Konference për Media kanë denoncuar sot  keqpërdorimin…