Xhuli, Stresi, Vedati, Artani dhe Mbresa – pesë finalistët zyrtarë të edicionit të parë të BBVK-së 

“Vëllai i Madh” ka shpalosur listën zyrtare të pesë konkurrentëve finalistë të edicionit të parë të…