Murati: Çmimet kanë filluar t’i kthehen normalitetit, LDK e interesuar për fitimet e tregtarëve

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka bërë të ditur se shkalla e inflacionit për muajin prill…

3,086 biznese të reja brenda tre muajve të parë, Murati: S’ka ndodhur ndonjëherë

Ministri i Financave, Hekuran Murati, ka ndarë të dhëna sa i përket regjistrimit të bizneseve të…

Subvencionimi i rrymës, Murati: Janë kursyer 88 milionë euro

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati ka thënë se këtë vit janë kursyer 88…

Ministri Murati ia hedh fajin LDK-së, thotë se qytetarët po e paguajnë më shtrenjtë vajin e grurin

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati ka thënë se çmimet e importit për vaj…

Ministria e Financave shpenzon vetëm 2% të buxhetit për investime kapitale, e Komuniteteve më e suksesshmja me 98%

Ministria e Financave ka shpenzuar vetëm 2 për qind të buxhetit për investimet kapitale, derisa më…

Ministri Murati përgjigjet ndaj akuzave për “humbjen e milionave” në Trust

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka thënë se janë të pavërteta konstatimet e deputetëve të opozitës…

Murati publikon linkun: Këtu mund të aplikojnë të rinjtë që duan të punësohen

Ministri i Financave, Hekuran Murati ka publikuar linkun se ku mund të aplikojnë të rinjtë të…

Murati: Me ligjin e ri paga mesatare bruto do të jetë 730 euro për këtë vit

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, ka njoftuar se për këtë vit paga mesatare…

Murati: Jemi të gatshëm të diskutojmë me komunat për uljen e tatimit në pronë

Ministri i Financave dhe Transfereve në Qeverinë e Kosovës, Hekuran Murati, ka thënë të premten se…

Rritja e tatimit në pronë, Murati raporton sot raporton në komisionin për Buxhet

Ministri i Financave, Hekuran Murati, të premten e 27 janarit do të raportojë në Komisionin për…