Vdesin dy të lënduarit nga aksidenti i trenit me furgon

Kanë vdekur dy personat e lënduar nga aksidenti mes një treni dhe një furgoni në fshatin…

Kurti e quan çast vendimtar rihapjen e linjës hekurudhore Han i Elezit-Fushë Kosovë

Kryeministri Albin Kurti, ka thënë se sot po shënohet një moment i madh për hekurudhën në…

Kurti: Linja e 10-të hekurudhore i kontribuon zhvillimit ekonomik e social

Rehabilitimi i hekurudhës nga Fushë Kosova e deri në Mitrovicë, edhe i paraprinë zhvillimit ekonomik, por…