HIB Petrol po rritet e zgjerohet edhe më shumë, së shpejti vjen edhe me 5 pika të reja në treg!

Lideri kosovar i derivateve, restoraneve dhe marketeve, korporata HIB sot ka njoftuar se do ta rrisë…

HIB zgjerohet edhe jashtë Kosovës, hap pikën e re edhe në Shkup

Lideri kosovar i derivateve, rrjetit të restoraneve dhe marketeve, korporata HIB sot ka njoftuar se tani…