Cilat janë shenjat që japin puthjet më të mira

Shkencëtarët thonë se praktika e puthjes filloi 3500 vjet më parë në Azinë Juglindore, por provat…

Horoskopi 17 maj 2023

Dashi: Kujdesi për shëndetin është vendimtar. Transaksionet monetare do të ndodhin gjatë gjithë ditës dhe deri…

Horoskopi 8 maj 2023

Dashi Të kënaqur me surprizat e dhuruara nga Jupiteri që bashkëvepron me Uranin do të jeni…

Horoskopi 3 maj 2023

Dashi Mos lejoni që çështjet e vogla t’ju shqetësojnë mendjen. Vëllezërit dhe motrat do t’ju ndihmojnë…

Horoskopi 30 prill 2023

Dashi Dukej se disa marrëveshje apo raporte ishin të shëndosha, por kanë filluar krisjet e para…

Horoskopi 29 prill 2023

Dashi Buzëqeshja juaj ka fuqinë të veprojë si një zgjidhje e problemeve për depresionin, ndërsa marrëveshjet…

Horoskopi 28 prill 2023

Dashi Mos lejoni që mungesa e besimit t’ju marrë nën kontroll, pasi kjo vetëm do t’ju…

Horoskopi 24 prill 2023

Dashi Është e rëndësishme të keni kontroll mbi emocionet tuaja. Angazhimi në spekulime mund të çojë…

Horoskopi 22 prill 2023

Dashi Merrni pushime dhe shmangni zgjimin deri vonë për t’u çlodhur gjatë punës. Rreshtimi i planetëve…

Horoskopi 17 prill 2023

Dashi Kini kujdes për çështjet shëndetësore që mund të shkaktojnë shqetësim dhe ndërmerrni veprimet e duhura…