Kryeimami i BIK-ut në Podujevë: Gjendja e Imamit të rrahur në Lupç është tmerruese

Kryeimami i Bashkësisë Islame në Podujevë, Bekim Jashari, ka thënë se gjendja e Imamit, Zeqir Berisha,…

BIK: Sulmi ndaj imamit të Lupçit, sulm ndaj xhamisë dhe xhematit

Bashkësia Islame e Kosovës (BIK) ka dënuar sulmin e kryer tre persona ndaj imamit të xhamisë…