Hudhra një burim i shëndetit, shtojeni menjëherë në ushqim

Të gjithë e dimë se është e shëndetshme, dhe tani është konfirmuar zyrtarisht. Organizata Botërore e…

Përse nuk duhet t’i ruani kurrë qepët dhe hudhrat në frigorifer

Sigurisht që frutat dhe perimet mund të zgjasin për javë të tëra në frigorifer kur ruhen…