Murati: Jemi të gatshëm të diskutojmë me komunat për uljen e tatimit në pronë

Ministri i Financave dhe Transfereve në Qeverinë e Kosovës, Hekuran Murati, ka thënë të premten se…

Rritja e tatimit në pronë, Murati raporton sot raporton në komisionin për Buxhet

Ministri i Financave, Hekuran Murati, të premten e 27 janarit do të raportojë në Komisionin për…

Pse është rritur tatimi në pronë?

Nëse ju është rritur tatimi vjetor në pronë ditëve të fundit, kjo domethënë se është rritur…

Rama e bën përgjegjëse MF-në: Prishtina ka caktuar përqindjen më të ulët të mundshme të tatimit në pronë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka shprehur shqetësimin e tij lidhur me ngritjen e…

Murati: Në të kaluarën ka pasur nënvlerësim të pronave

Ministri i Financave, Hekuran Murati, duke komentuar ngritjen e vlerës së tatimeve në pronë, që ka…

Ngritja e çmimit të tatimit në pronë, Komuna e Prishtinës: Vlerësimi i faturave është bërë nga Ministria e Financave

Komuna e Prishtinës njofton se ngritja e çmimit të tatimit në pronë është bërë nga Ministria…

Komuna e Prishtinës del me një njoftim për faturat e tatimit në pronë

Qytetarët e kryeqytetit janë ankuar se iu janë fryrë faturat e tatimit në pronë. Me këtë…