Sunny Hill Festival

2169 raste aktive me COVID-19

Aktualisht në Kosovë janë 2169 raste aktive me COVID-19.

Në 24 orët e fundit janë konfirmuar 285 raste të reja, nga 859 testime.

Gjatë kësaj periudhe nuk ka pasur asnjë vdekje dhe janë shëruar 203 persona.