“Ai më do kështu si jam”, Einxhel flet për lidhjen e saj me Dj Dagz

Einxhel dhe Dagz, janë njëri nga çiftet më të dashura të publikut. Ata janë duke shijuar ditët e tyre më të bukura..

U njohën brenda mureve të “BBV”, ndërsa tani janë nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

Dagz ka postuar një fotografi të Einxhel, e të cilën e ka ripostuar edhe vetë Einxhel.

Ajo ka treguar raportin e shkëlqyer që kanë me njëri-tjetrin.

“Ai s’ka filtra në celular! Ai më do kështu si jam dhe më bën foto nga afër!!”, shkruan ajo.