21 pacientë me COVID-19 në spitale

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka bërë të ditur se 21 pacientë të konfirmuar…

50 pacientë të hospitalizuar nga COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (SHSKUK), në trajtim mjekësor nga COVID-19 janë 50…

92 pacientë me COVID-19 në spitale

Në klinikat COVID në QKUK dhe në spitalet e përgjithshme të Kosovës janë duke u trajtuar…

126 pacientë me COVID-19 në spitale, 9 prej tyre në mjekim intensiv

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (SHSKUK), ka njoftuar se 126 pacientë me COVID-19 janë…

120 pacientë me COVID-19 në spitale

Në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 124 pacientë, prej…

Të enjten nuk do të punojnë qendrat e vaksinimit në Kosovë

Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se me rastin e Ditës së Pavarësisë së Kosovës, të enjten…

149 pacientë me COVID-19 në spitale

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës (SHSKUK) njoftoi se në klinikat për COVID-19 dhe spitalet…

171 pacientë me COVID-19 po trajtohen në spitale

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë duke u trajtuar 171 pacientë nga COVID-19,…

181 pacientë me COVID-19 në spitale, 14 shtatzëna e 6 fëmijë

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, 181 pacientë janë të hospitalizuar nga COVID-19, prej…

Latifi: Shëndetësisë i duhet transformim që ka në qendër të vëmendjes pacientin

Ministri i Shëndetësisë, Rifat Latifi në një intervistë për “Përballje” në Telegrafi.com me kryeredaktorin Muhamet Hajrullahu,…