Sunny Hill Festival

Çka përmban sistemi iOS 19

Përdoruesit tashmë mund të instalojnë sistemin iOS 18 beta 2, por ende versioni nuk është i qëndrueshëm dhe do të ndikojë në jetëgjatësinë e baterisë së pajisjes.

Mirëpo, sistemi 19 do të prezantohet pas disa muajsh, me karakteristikat e AI.

Ky version, sipas një artikulli të “Phonearena”, thuhet se do t’ua mundësojë përdoruesve të përdorë mundësinë për personalizim të ikonave të aplikacioneve. Kompania Apple ka njoftuar se është duke e zhvilluar edhe harduerin.

Edhe gabimet nga versionet paraprake pritet të rregullohen në iOS 18, si rregullimin e fontit, të bisedave dhe imazhet me rezolucion të lartë.

Në artikull është thënë se Apple mund të prezantojë një version me çmim më të ulët të pajisjes Vision Pro.