Dalin detaje të reja që lidhen me ndarjen e Bill dhe Melinda Gates

Detaje të reja në lidhje me ndarjen e Bill dhe Melinda Gates, kanë dalë.

Sipas People, çifti nuk kishte një marrëveshje para martesore dhe është zbuluar se ata kanë hyrë në një marrëveshje ndarjeje e cila përcakton rregullat se si ata do të trajtojnë financat.

Në kërkesën për divorc të paraqitur, Melinda deklaroi se “mbështetja e bashkëshortit nuk është e nevojshme” por që martesa e dyshes është “prishur në mënyrë të pakthyeshme”.

“Ne i kërkojmë gjykatës të zgjidhë martesën tonë dhe të zbulojmë se bashkësia jonë martesore përfundoi në datën e caktuar në kontratën tonë të ndarjes”, lexon deklarata nga Melinda.

Për sa i përket financave të tyre, paraqitet një urdhër automatik i përkohshëm duke vendosur kufizime financiare që do të kufizojnë aftësinë e saj dhe të Bill për të disponuar pronën ose për të bërë ndryshime në politikat e sigurimit, përveç siç është rënë dakord me shkrim ose siç urdhërohet nga gjykata.

Bill dhe Melinda gjithashtu do të jenë përgjegjës për borxhet e tyre të ardhshme, përveç siç është rënë dakord me shkrim. Ata të dy do të kenë qasje në të gjitha të dhënat tatimore, financiare, ligjore dhe familjare.

Çifti u martua në vitin 1994 dhe ka tre fëmijë të rritur: djalin Rory, dhe vajzat Phoebe dhe Jennifer.