Sunny Hill Festival

Einxhel fotografohet rrugëve të Prishtinës, i vërehet barku i fryrë

Ka pasur zëra që Dj Dagz dhe Einxhel janë në pritje të ëmbël.

I gjithë ky dyshim erdhi nga postimit e Einxhel, e cila edhe në paraqitjen e fundit televizive mbuloj barkun.

Por, i gjithë dyshimi u shua sot.

“VipateBllokut” kanë postuar një foto ku I kanë kapur çiftin mat.

Aty shihet pakëz barku i fryrë i Einxhel, dhe neve na mbetet t’i urojmë shtatzëni të mbarë.

Aty shihet pakëz barku i fryrë i Einxhel, dhe neve na mbetet t’i urojmë shtatzëni të mbarë.