“Frutex” shpërblehet me dy çmime nga OEK-u

Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), ka shpërblyer me dy çmime kompaninë “Frutex” për vitin 2022.

Kjo kompani ka marr çmimin “Tatimpaguesi i vitit 2022” dhe “Eksportuesi i vitit 2022”, këtë e ka bërë të ditur udhëheqësi i kësaj kompanie Shaqir Palushi.

Postimi i plotë:

Frutex edhe këtë vit fiton dy çmime

Tatimpaguesi i vitit 2022

Eksportuesi i vitit 2022