Hoti: Mesazhet e Grenellit rrëzuan konspiracionrt e marra që kanë qarkulluar në Kosovë

Ish-zëvendëskryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka shkruar pas intervistës së të dërguarit special të Donald Trump për dialogun Kosovë – Serbi, Richard Grenell.

Hoti tha se mesazhet kryesore të Grenellit i kanë rrëzuar konspiracionet e marra që kanë qarkulluar tash e sa kohë.

Ai thotë se qeverinë e re e presin vendime të shpejta, të qarta, që ri-vendosin partneritetin tonë me SHBA-të dhe BE-në.

Ky është postimi i tij:

Mesazhet kryesore nga Emisari Special per Kosove qe i rrezojne konspiracionet e marra qe kane qarkulluar tash e sa kohe:

》Jo shkembin te territoreve.

》 Heqje e menjehershme e takses.

》 Projekte ekonomike qe sigurojne prosperitet per gjithe rajonin.

》 BE dhe SHBA jane bashke ne kete qasje.

Si LDK u vonuam ne veprime ndaj kesaj Qeverie para se te bllokoheshin fondet e MCC-se dhe te acaroheshin raportet e Qeverise se Kosoves me SHBA.

Qeverine e re e presin vendime te shpejta, te qarta, qe ri-vendosin partneritetin tone me SHBA dhe BE.