Hoxha Shefqet Krasniqi, pozon në veturën luksoze McLaren

Hoxha i njohur, Shefqet Krasniqi ka befasuar me fotografitë e reja në rrjetet sociale. Krasniqi ka pozuar në veturën e markës luksoze McLauren.

Biznesmeni i njohur, Burim Piraj ka publikuar disa foto krah hoxhës Krasniqi dhe ka pyetur se “a është hallall hoxha Dr. Shefqet Krasniqi me bo gara me McLaren?”.