Ismaili: Qëllimi im është që Prishtina të mos bëhet tregti tokash

Kandidati i PDK-së për kryetar të Prishtinës, Uran Ismaili ka thënë se qëllimi i tij është që Prishtina të jetë një vend jete dhe jo një vend për administrim e jetë pune.

Teksa ka shpalosur programin e tij qeverisës, ai ka thënë se synim i tij, është që kryeqyteti të mos jetë tregti tokash.

“Qëllimi im është që plani urbanistik në Prishtinë në asnjë mënyrë të bëhet një tregti tokash e koeficinetësh si e kemi parë deri më sot”, theksoi ai në Debat Pernime.