Ka pesë lloje të dashurisë, në cilën e gjeni veten?

Jo gjithçka që ne mendojmë është në të vërtetë dashuri. Dashuria e vetme është e vërteta.

Ne ju sjellim pesë lloje dashurie, në cilat e gjeni veten?

Dashuri e ndaluar

Një dashuri që nuk mund dhe nuk do të ndodhë kurrë, sepse nuk lejohet nga universi dhe njerëzit që ju rrethojnë. Kjo është dashuria për të cilën do të ishe gati për të lëvizur kozmosin, për të cilën digjesh dhe jem i zjarrtë, por nuk ndodh sepse nuk është menduar për ty.

Dashuri e pashpërblyer

Një nga ato stereotipet e dashurisë ku një person e do, por nuk e thotë sepse e di se tjetri i respekton, por nuk i do në të njëjtën mënyrë.Lexo po ashtu:Pesë shenjat që tregojnë se lidhja juaj po merr fund

Një dashuri e pashprehur dhe e përmbajtur, që dhemb, por edhe do të thotë. Një person që e do, e di që e do pa kushte, një person që e njeh shumë mirë, që e vlerëson dhe e respekton, por jo të gjithë janë të destinuar të duan të gjithë.

Dashuri e ashpër

Kjo është dashuria që do t’ju mbajë në tokë, që kërkon që ju të jeni të përgjegjshëm. Do të keni një partner që ju kontrollon dhe vendos se çfarë duhet të jeni.

Ndonjëherë pala e kundërt ndjen frikë, por nuk largohet sepse mendon se kjo është lloji i dashurisë që i duhet dhe e meriton. Në një marrëdhënie si kjo, është e mundur që të dy partnerët të nxjerrin në pah versionin më të mirë të vetes, por a është dashuria për të parë se çfarë mund të jemi, apo çfarë jemi?

Dashuri me çdo çmim

Kjo dashuri është e dëmtuar. Kjo mund të shkaktohet nga distanca, një kombinim rrethanash dhe fati. Një marrëdhënie e tillë është e mbushur me gjëra për të cilat duhen punuar.

Megjithatë, ka disa gjëra që nuk mund të rregullohen sado të përpiqeni të qëndroni bashkë. Edhe nëse mendoni se kjo është ajo dhe ju duket se mund të zgjasë përgjithmonë, disa gjëra është thjesht më mirë t’i lini të shkojnë.

Dashuri e vërtetë

Nuk është dashuria për të cilën digjesh, por ajo që ndodh papritmas. Dashuria që kupton, është e duruar, beson dhe nuk ka pritshmëri. Një dashuri që është gati t’ju ndodhë tregon se nuk ke ëndërruar kot.

Vetëm dashuria e vërtetë ia vlen të luftosh, sepse dashuria nuk është të vuash, të digjesh dhe të ndjesh. Dashuria është ajo që ju ndodh dhe ju meritoni vetëm një dashuri të tillë dhe për të ia vlen të luftoni.