Sunny Hill Festival

Kampionati evropian 2021: Nga 11 qershori, deri më 11 korrik

Kampionati evropian i futbollit, EURO2020 është shtyrë për një vit, kjo për shkak të përhapjes së madhe të koronavirusit dhe ndërprerjes së shumë ligave të madhe në botë.

Sot, në mbledhjen e UEFA është vendosur që kampionati evropian të shtyhet në vitin tjetër.

Federata Norvegjeze e Futbollit ka konfirmuar që Euro 2020 është shtyrë deri në verën e vitit 2021.

Sipas tyre, kjo garëdo të zhvillohet nga 11 qershori deri më 11 korrik 2021.