Sunny Hill Festival

KEDS njofton për reduktimet e rrymës, në disa vende ndërprerjet do të janë deri në 5 orë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se për shkak të kryerjes së punimeve në rrjet, në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Nga këto ndërprerje, në disa vendbanime reduktimet do të janë deri në pesë orë.

Rajoni i Prishtinës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.
Nga TS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:
Dalja 10kV Bardh i Madh (kodi:15018018 ) nga ora 10:00 deri 15:00
Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhin e Madh.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.
Nga TS 220/35/10 kV Podujeve do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Ballovci (kodi: 14000008) prej ores 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Pejës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq dhe Gjocaj.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Ferizajt

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga NS 110/6[kV] Hani I Elezit do të ndërprehet:
Dalja 10[kV] Glloboqicë (kodi: 42000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Glloboqicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Punime nga palët e treta

1.
NS 110/35/10[kV] Lipjani do të ndërprehet:
Dalja10[kV] QMI (kodi: 41000011) nga ora 10:00 deri 15:00
Vendet: Atlantik grup, Univerziteti Fama, Solid, Buqaj SH.P.K, Potera, Baki Automobil, Viva Fresh, Hospital Kosova, Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magjistralja Lipjan-Prishtinë (një pjesë- nga ura e Lipjanit përgjatë rrugës (Zonës Industriale) deri tek rrethi I Marigones dhe fshati Suhadoll (një pjesë) dhe (një pjesë) e lagjes Marigona.
Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.
NS 110/35/10[kV] Lipjan do të ndërprehet:
Nga Dalja 10[kV] QMI, pa tension do të mbesin edhe këto NS 10/0.4[kV] prej orës 10:00 deri 15:00
1. NS 10/04[kV] Rezidenca Marigona 1 (kodi: 10000001110)
2. NS 10/04[kV] L. Marigona sh.p.k.Erolld Belegu (kodi: 10000001139)
3. NS 10/04[kV] Rasim Mrlaku”Marigona Rezidenc” (kodi: 10000001158)
Vendet: Rezidenca Marigona 1,L. Marigona sh.p.k.Erolld Belegu, Rasim Mrlaku”Marigona Rezidencë”.
Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe Projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Rajoni i Mitrovicës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja – LP10(kV) Tërnavci (kodi: 74000012 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: fshatrat: Klinë e Ulët, Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnavc (lagjja: Deliu, Dibrani, Fazliu, Gashi, Haxhiu, Hyseni, Syla, Tahiraj dhe Voca) dhe Kuqicë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Gjakovës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:
LP 10kV Banja (kodi: 82082008) nga ora 10:00 deri 15:00
Vendet: Rruga 602 Gjergj Kastrioti – Skenderbeu dhe fshatrat: Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Rajoni i Gjilanit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.
Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:
LP 10kV Uglari (kodi: 60060016) nga ora10:00 deri 15:00
Vendet: fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.