Këta janë 10 zëvendësministrat që i emëroi sot Albin Kurti

Pavarësisht gjendjes me situatën me koronavirus në vend dhe problemet me partnerin e koalicionit në Qeveri, LDK-në, Albin Kurti ka emëruar vetëm të mërkurën 10 zëvendësministra të ri, shkruan gazetastop.com.

Vendimet janë të publikuara në ueb faqen e Zërës së Kryeministrit https://kryeministri-ks.net/dokumente/.

1. Enver Dugolli, zëvendësministër në Ministrinë e Mbrojtjes.

2. Bashrim Shabani, zëvendësministër në Ministrinë e Zhvillimit Rajonal

3. Inci Halac – Bylikbash , zëvendësministre në Ministrinë e Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike.  

4. Erxhan Galush, zëvendësministër i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

5. Enis Kervan, zëvendësministër i Ministrisë së Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit.

6. Hamza Balje, zëvendësministër i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Ambientit.

7. Arton Retkoceri, zëvendësministër i Ministrisë së Infrastrukturës dhe Ambientit.

8. Izet Sadiku, zëvendësministër i Ministrisë së Shëndetësisë.

9. Bajram Gecaj, zëvendësministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike dhe

10. Nita Shala, zëvendësministre e Ministrisë së Drejtësisë.

Ndryshe, Qeveria Kurti, ka 15 ministri dhe do të këtë rreth 35 zëvendësministra.