Këto janë vendet që do të mbesin pa rrymë

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka bërë të ditur se edhe sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik.

Për shkak të këtyre punimeve do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende.

Orari i ndërprerjeve:

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi 41046002) prej orës 10:00 deri ne ora 12:30

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reqaku (nje pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja: Vendosja e konzollave TM ne shtyllë beton1 dhe energjizimi I trafos 10/20kV,630kVA

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçkes (kodi 40042002) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Greme,Gaçka,Burrnik,Izhanc,Kashtanjeva,Bajnicë,Semaj,Prushaj,Sllatina dhe bizniset private.

Arsyeja: Kontrollimi i TS-ve leshuesve katodik dhe pastrimi I trase,shtrëngimi i përçuesve

3.

Në NS 35/10 kV Kaqanik në daljen 10 kV Bobi do të ndërprehet stabilimentin Strazhë . TS-et 10/0.4 kV qe mbesin pa furnizim me energji elektrike:

40043002217 – Kemjal elezi qendra nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002238 -Diabas nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002242- -Bob nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002057 -Halilallar nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002058 -Kotlin nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002059 -Kotlin (Rek – Sremçe) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002060 -Laq nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002061 -Bush(Pustenik) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002062 -Ipko nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002053 – Gajre nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002063 – Strazh-ts I vjeter nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002064 – Strazh – TS I ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002114 -TS Vehbi Lika nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002232 -TS blinaj nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002054 -Ivaj-TS I vjeter nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002055 -Vala 900 nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002056 -Ivaj TS- ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002108 – Ivaj TS- ri nga ora 09:00 deri në ora 14:00

40043002113 -Lagja zmak nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bobi,Ivaja,Kotlina,Laqi,Bushi,Pusteniku, Strazha.

Arsyeja: Montimi I shtyllave dhe ndarsit linjeor ne degzimin e Shtrazes

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi 82082007) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë..

Arsyeja: Revizion Trafov 0.4 kVshterngim I perqusve kontrollim per vaj

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi 80080013) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, Tahir Efendija

Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi I trafove

Prizren

1.

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhupa (kodi 31000026) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Manasterice, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e ulet, Gornja selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e bardhe, Sredska, stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq

Arsyeja: Revizion ne LP 10kV, ndrrimi/perforcim i shtyllave te demtuara

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (kodi 52000003) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Pograxh, Qupev, Jellovc, Resnik, Jashanica .si dhe BRRE-Led Light Tehnology

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve TM, shtrengimi i rrjetit, montimi i ndërprerësit 400(A) në TS Gjurgjevik i madh 1

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet stabilimenti në Kabash dhe pa tension mbesin:

TS 10/04 kV Kabash-te Kisha (kodi 61067003063) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003064) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash Blind (kodi 61067003075) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash-Kulla (kodi 61067003076) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Binqa (kodi 61067003078) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Shushët (kodi 61067003079) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Buzovik-Te Bilalli (kodi 61067003080) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Debëlldeh-Hyrje (kodi 61067003081) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Debëlldeh-Hasanij(kodi 61067003082) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Arena Sport (kodi 61067003083) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Binqa e re (kodi 61067003084) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Kabash te varrezat (kodi 61067003087) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Debëlldeh-Qendra e skijimit (kodi 61067003088) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

TS 10/04 kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi 61067003351) prej orës 09:00 deri ne ora 11:00

Vendet: Kabash,Buzvik,Binqa,Shushet,Debëlldeh,Arena sport.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të lakuara TM.