Nëse keni Nokia 3310, kompania kërkon t’ia riktheni, ata ju shpërblejnë

Nëse keni ende një telefon të vjetër model “Nokia3310” apo një aparaturë playstation të vjetër në shtëpi mund të merrni deri në 2000 euro, kështu që kontrolloni me kujdes bodrumin.

I pashkatërrueshmi Nokia 3310 me të cilin mijëra shqiptarë kanë luajtur lojën e famshme “Snake” tani vlen në ankand të paktën 200-300 euro megjithatë duhet të jetë në gjendje të mirë dhe të punojë. Por nuk mbaron këtu.

Të gjithë ata që kanë akoma GameCube, e krijuar nga Nintendo në vitet `90 tani mund të vlerësohet deri 1500 euro.

Ndërkohe që mijëra euro kushton një Dremcast, 1000 euro mund të vlerësohet një iPod i gjeneratës së parë dhe afro 600 euro mund t`ju kushtoje një walkman i Sony.

Në krye të tyre qëndron Nintendo 64 dhe vlera e tij shkon në 2000 euro.

Por ajo që ka më shumë rendësi është që çdo njëra prej këtyre aparaturave apo pajisjeve duhet të jetë në gjendje shumë të mirë fizikisht dhe gjithashtu të punojë me secilën pjesë.