Një i vdekur dhe 29 raste të reja me COVID-19

Një person ka vdekur dhe 29 janë infektuar me COVID-19 në 24 orët e fundit në Kosovë.

Sipas njoftimit nga Ministria e Shëndetësisë 36 persona janë shëruar.

Sipas shifrave të prezantuara prej fillimit të procesit të vaksinimit në të gjitha qytetet e Kosovës janë dhënë 1.476.104 doza të vaksinës. Deri më sot 648.218 persona janë vaksinuar me dozën e dytë.

Në nivel vend janë 1043 raste aktive me COVID-19.