Sunny Hill Festival

Nuk ju pëlqen pamja e Gmail-it të ri? Ja se si të rifitoni të vjetrën

Google kohët e fundit filloi të sjellë një ridizajnim të shërbimit të tij të postës elektronike për përdoruesit. Megjithatë, një numër i madh përdoruesish nuk do të jenë të kënaqur me të dhe do të duan të kthehen ose të mbajnë dizajnin aktual.

Google po ndryshon dizajnin e Gmail në mënyrë që të përshtatë shërbimin me ndryshimet e dizajnit që tashmë janë bërë në shërbimet e tjera të kompanisë. Megjithatë, nëse nuk ju pëlqen pamja e re, mund ta mbani pamjen e vjetër edhe për pak kohë.

Nuk dihet për sa kohë do të jetë i disponueshëm ky opsion, por tani për tani mund të riktheheni në modelin e mëparshëm me vetëm disa klikime.

Nëse vendosni që dëshironi që pamja e re të zëvendësojë atë të vjetër, hapni kutinë tuaj hyrëse të Gmail, klikoni ingranazhin e Cilësimeve në këndin e sipërm djathtas të faqes dhe zgjidhni “Kthehuni në pamjen origjinale”.

Do të merrni një dritare që ju pyet pse dëshironi të riktheheni në pamjen e versionit të mëparshëm dhe nëse mund ta lini atë fushë bosh.

Dizajni i ri i Gmail, përveç pamjes së ndryshuar, shton edhe Google Chat, Spaces dhe Meet në menunë kryesore të Gmail në anën e majtë. Si pjesë e dizajnit të ri, përdoruesit kanë ende aftësinë për të ndryshuar disa veçori dhe pamjen e kutisë së tyre hyrëse.

Ekziston mundësia për të zgjedhur se sa kompakte do të jenë emailet, cilat mesazhe shfaqen në krye të faqes, ndryshimi i sfondit të Gmail dhe më shumë.