Oda Ekonomike Amerikane anulon aktivitetet për shkak të koronavirusit

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë (OEAK), ka njoftuar se ka anuluar të gjitha aktivitetet deri në një njoftim të radhës, për shkak të koronavirusit.

Sipas OEAK-ut, ky vendim ka ardhur pasi Qeveria e Kosovës në mbledhjen e fundit ka vendosur që të merr masa ndaj Coronavirusit, duke pezulluar procesin mësimor deri më 27 mars dhe marrjen e vendimeve të tjera.

“Në zbatim të vendimit të fundit të Qeverisë për masat parandaluese kundër COVID-19, ju informojmë se Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë po anulon të gjitha aktivitetet e saj publike deri në një njoftim të ardhshëm, përfshirë ngjarjen Ekonomia me Dinamikë të Shpejtë – Forum me Kryeministrin (12 mars 15.00)”, thuhet në njoftimin e Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë, për media. /GazetaStop/