Pesë raste të reja me koronavirus në Maqedoni

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe në konferencën për media ka konfirmuar se është rriturën numri i personave të investuar me koronavirus.

“Sot kemi pasur pesë raste pozitive të reja me kornavirus dhe dy të tjerë që testohen në laboratori tjetër duhet të vërtetohen”, theksoi ai.

Filipçe tha në Klinikën për Sëmundje Infektive ka 14 pacientë dhe se në spitalin ‘Zhan Mitrev’ dy persona janë ankuar për simptoma por duhet që testet të vërtetohen.

 “Do të mbyllen të gjitha vendkalimet kufitare”, kështu tha Venko duke shtuar se aeroporti i Shkupit do të mbyllet pas 48 orëve.