Sunny Hill Festival

Policia e Kosovës: Kujdes gjatë vozitjes për shkak të borës

Policia e Kosovës ka kërkuar nga drejtuesit e automjeteve që të kenë kujdes gjatë vozitjes për shkak të reshurave të borës.

Policia apelon që drejtuesit e automjeteve t’i përshtaten kushteve atmosferike dhe të kenë kujdes në vozitje.

“Apel për kujdes gjatë vozitjes! Policia e Kosovës apelon për të gjithë shoferët që të kenë kujdes të shtuar për shkak të të reshurave atmosferike – borës”, thuhet në komunikatën për media.

Ndryshe, për mirëmbajtjen e rrugëve për shtatë regjione janë të angazhuara nga dy kompani, pra për secilin regjion nga dy kompani.

Ndërsa për autostrada janë veçantë të angazhuara tri kompani, të cilat janë në dispozicion ashtu siç është paraparë me kontratë, për hedhjen e kripës e mirëmbajtje të rrugëve. /GazetaStop/