Postblloqe të Policisë së Kosovës gjatë rrugës për në Zubin Potok

Komuna e Zubin Potokut ishte pa protestues.

Policia e Kosovës janë brenda perimetrit të objektit komunal dhe gjatë rrugës, kurse KFOR-i jashtë saj, shkruan teve1.info.

Kujtojmë se serbët lokalë janë duke protestuar rregullisht prej 26 majit në komunat e Zveçanit, Leposaviqit dhe Zubin Potokut, për të kundërshtuar hyrjen e kryetarëve të rinj shqiptarë në ndërtesat komunale.