Presidenti Thaçi u informua nga drejtori i IKSHP-së për zhvillimet më të reja rreth koronavirusit

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot Drejtorin e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike në Kosovë, Naser Ramadanin, i cili e ka informuar presidentin për gjendjen e përgjithshme dhe zhvillimet më të reja në luftimin e pandemisë së virusit COVID-19.

Ai ka shprehur mirënjohjen më të thellë për drejtorin Ramadani dhe stafin e tij për përpjekjet që po bëjnë.

 “Shpreh mirënjohjen dhe falënderimin më të thellë për ju, për stafin tuaj, për punën që po bëni”, ka thënë presidenti Thaçi.

Drejtori Ramadani e ka njoftuar presidentin Thaçi për të gjithë hapat që ka ndërmarrë Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike për identifikimin e të gjitha rasteve të personave të infektuar me COVID-19 dhe për trajtimin e atyre që tanimë janë konfirmuar pozitivë për COVID-19.

“Do ta kalojmë shumë më lehtë këtë situatë nëse qytetarët janë bashkëpunues dhe u përmbahen rekomandimeve për higjienë personale dhe distancë sociale”, u shpreh doktor Ramadani.

Presidenti Thaçi shprehu përkrahjen e tij për punën e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe ftoi qytetarët që t’i përcjellin me përpikëri rekomandimet e institutit.