Stresi thotë se është i martuar me Kejsin

Lidhja e tyre është komentuar tejet shumë në faqet rozë dhe po vazhdon të jetë akoma në vëmendje.

Fjala është për reperin Stresi dhe partneren e tij, Kejsi, që tashmë kanë kaluar shumë sprova së bashku, dhe si të gjitha çiftet, po përpiqen të kapërcejnë problemet.

Ditë më parë, Kejsi shkroi në rrjetet sociale se Stresi është bashkëshorti i saj, por që asnjëherë nuk është sqaruar marrëdhënia e tyre dhe njëherësh raporti i vërtetë.