Kurti: Kosova ka vuajtur nga papunësia dhe shkelja e të drejtave në punë

Kryeministri i Kosovës Albin Kurti, ka folur për 1 Majin – Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve. Kurti…

Krasniqi: Si shtet ende s’kemi arritur që të sigurojmë trajtim meritor për punëtorët

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi, ka thënë se shteti i Kosovës ende…

Protesta e sektorit privat nis me një minutë heshtje për punëtorët e vdekur në vendin e punës

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat të Kosovës ka filluar protestën të hënën me…

Më 1 Maj ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se më 1 maj ndalohet qarkullimi i automjeteve në Gërmi dhe…

Punëtorët kërkojnë t’u vlerësohet mundi

Më 1 maj, në Ditën Ndërkombëtare të Punëtorëve, punëtorët e sektorit privat protestuan në Prishtinë, duke…

Sot 1 Maji – Dita Ndërkombëtare e Punëtorëve

1 Maji njihet si Dita Ndërkombëtare e Punës. Ky manifestim lindi nga lufta e punëtorëve për…