BQK: Mbi 180 mijë kartëmonedha prej 500 euro janë tërhequr nga qarkullimi

Banka Qendrore e Kosovës (BQK), ka njoftuar se numri i kartëmonedhave prej 500 euro të deponuara…

Deponon 11 mijë euro në një bankë në Prishtinë, 5 monedha nga 500 konfiskohen si të falsifikuara

Një rast i falsifikimit të parasë është raportuar dje në Prishtinës. Siç mëson gazeta online Reporteri.net…

Nga 1 shkurti, kjo kartëmonedhë do të ndalojë së qarkulluari në Kosovë

Nga data 1 shkurt 2024 institucionet financiare bankare dhe jo-bankare obligohen të ndalojnë ri-qarkullimin e kartëmonedhës…