Nutricionisti Bahri Sopa: Agjërimi bën mrekulli në organizmin e njeriut

Nga 2 prilli besimtarët myslimanë në gjithë botën kanë filluar agjërimin në muajin e shenjtë të…

Benzema: Ramazani nuk ndikon për të keq në profesionin tim, ndihem mirë kur agjëroj

Në një intervistë të dhënë për revistën amerikane “Esquire”, Karim Benzema ka folur shkurt edhe për…

Këshilla ushqimore për t’ju mbajtur të shëndetshëm gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit

Në muajin e nëntë të kalendarit islamik hixhri, Ramazani është një seri njëmujore agjërimi me orë…

Rigjenerimi i trupit dhe qelizave nga agjërimi 3-ditor

Kufizimi i ushqimit edhe për tri ditë mund të rigjenerojë të gjithë sistemin imunitar të njeriut.…

Shefqet Krasniqi: Zoti nuk ka nevojë për agjërimin tonë, ne kemi nevojë për të

Ish-imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi, në prag të muajit të shenjtë të…

BIK: Agjërimi i Ramazanit fillon të shtunën

Bashkësia Islame e Kosovës ka njoftuar qytetarët se agjërimi i Ramazanit fillon të shtunën më 2…